Política 13/06/2015

Bosch: "El nostre vot no és diferent del que vam donar a Trias i a Mas"

El cap de files d'ERC assenyala les coincidències amb Colau per "cosir la ciutat" i afirma que està disposat a implicar-se més

F.c./m.o.
1 min

BarcelonaEl cap de files d'Esquerra a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha afirmat en l'acte d'investidura d'Ada Colau com a alcaldessa que "no venim a trencar res sinó a cosir" en un intent de relligar els eixos social, nacional i el de la transparència, que segons ell són "indestriables". "El que comencem ara no és tan diferent del que ens va portar per investir Xavier Trias i Artur Mas fa quatre i dos anys", ha dit a l'hora de justificar el sí dels cinc regidors a Colau.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Hi som per avançar i millorar des de la col·laboració", i ha donat a entendre així la seva disposició a entrar al govern. "Hem de felicitar Colau i deixar clar que la seva opció, que és la protesta de molta gent, reflecteix el canvi i la fe en el futur que també compartim", ha dit.

Bosch ha fet notar que Colau ha estat, com la resta d'alcaldes en democràcia, la més votada i ha fet vots perquè sigui la primera alcaldessa barcelonina de la República Catalana.

stats