Política17/09/2011

Bosch posa de relleu que ERC tindrà les “mans lliures” a Madrid

El candidat dels republicans pel 20-N felicita els militants d'Esquerra i diu que és el seu “servidor”. Ridao assegura que Bosch és el seu candidat i no detalla el seu futur

Sergi Sabaté

BarcelonaEl cap de cartell d'Esquerra per a les eleccions del 20-N, Alfred Bosch, ha celebrat la seva victòria a les urnes prometent “treballar incansablement per defensar allò en què creiem i que volem que marqui el nostre futur com a poble”. El candidat ha dit que Esquerra, a Madrid, serà “un partit útil” i que amb les “mans lliures” podran assenyalar allò que “detectem que estem retrocedint”.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Bosch també ha descrit la nova Esquerra com un partit que no és “anti-res ni odiem res” i ha defensat que estaran en contra de “qualsevol retallada que considerem innecessària”.

Cargando
No hay anuncios

El candidat ha manifestat la seva satisfacció amb els militants del seu partit. Considera que “el procés de renovació i obertura ha començat amb els seus militants”.

Per la seva banda, el candidat perdedor, Joan Ridao, en una compareixença molt curta i sense preguntes, ha dit que "no estem tristos" i que a partir d'ara Alfred Bosch és el seu candidat. Ridao ha comparegut fred, entrant a la sala de premsa per la porta del darrere i marxant sense acceptar cap pregunta. S'ha felicitat per la democràcia del seu partit i per com s'ha desenvolupat la jornada de votació. "Garantim el suport de Joan Tardà i el meu propi al voltant de la nova direcció del partit", ha expressat. A més, ha confirmat que tant ell com els qui li donaven suport són "gent d'Esquerra" i "sempre" es mantindran en el futur.