Política 19/06/2014

Mas, al costat de Sarkozy en el concert de Carla Bruni

El president català ha coincidit amb l'expresident francès en el recital que l'exprimera dama de França ha ofert als Jardins de Pedralbes

Agències
1 min
Artur Mas amb Nicolas Sarkozy / EFE

BarcelonaLa cantant Carla Bruni ha ofert aquest dijous un concert als Jardins de Pedralbes de Barcelona. Ha estat un concert ple d'autoritats, ja que a la presència del seu marit, l'expresident de França Nicolas Sarkozy, s'ha sumat la del president català, Artur Mas, que començava el dia assistint a la proclamació de Felip VI i l'acabava escoltant música francesa a l'aire lliure. President i expresident s s'han assegut junts per seguir el recital de Bruni i han demostrat una gran sintonia.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La presència de Sarkozy ha aixecat gran expectació entre ciutadans i fotògrafs, que s'han acostat durant tot el dia als voltants de l'hotel on estan allotjats i a l'entrada dels Jardins de Pedralbes, amb la intenció de veure de prop la popular parella. En entrar al recinte, Sarkozy ha estat rebut amb aplaudiments pel públic.

Bruni ha iniciat amb 'Déranger les pierres' el seu primer recital a Barcelona. Un concert en una gira que l'ha portat a Alemanya, Austràlia, Estats Units, Canadà, Israel i Rusia.

stats