Política 24/08/2015

C's presenta la llista de la formació per al 27-S a la circumscripció de Lleida

Jorge Soler, vicedegà i cap d'estudis de la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida, encapçalarà la candidatura

Acn
1 min
El cap de llista de C's per Lleida, Jorge Soler, amb la resta de membres de la candidatura / ACN

LleidaCiutadans (C's) va presentar aquest diumenge la candidatura de la formació per a les eleccions del 27-S a la circumscripció de Lleida, que encapçala el vicedegà i cap d'estudis de la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida (UdL), Jorge Soler. El cap de llista per Lleida va manifestar que la proposta de Ciutadans té com a base "reactivar l'economia, estimular les polítiques socials i lluitar contra la corrupció, amb l'objectiu de defensar els drets de tots els catalans". Així mateix, Soler també va defensar un sistema "trilingüe i de qualitat per a tots els catalans" i va ressaltar la importància que "els ciutadans vegin que tenen els polítics de part seva".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa a la proposta educativa de Ciutadans, Soler va defensar un sistema "trilingüe i de qualitat per a tots els catalans" i va assenyalar la necessitat de promoure "polítiques de reactivació econòmica per a empresaris i emprenedors", a més d'una millora en sanitat.

La resta de la candidatura de C's per Lleida la integren Javier Rivas, José Antonio Flores, María Elena González, Laura Escrig, Pedro José Sánchez, Josefa Martínez, Josep Maria Viola, Montserrat Ortiz, Ramon Vilaltella, Alexandre Gásquez, Cristina López, Albert López, Renato Bertomeu i Ángeles Ribes.

stats