Política 27/10/2012

Camacho alerta que el 25-N "ens hi va la unitat d'Espanya"

"Si CiU aconsegueix els seus objectius, nosaltres i la resta d'Espanya serem considerats estrangers", ha assegurat la líder del PP a Catalunya

Sara González
1 min

BarcelonaLa líder del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha llançat una advertència tant als ciutadans com als dirigents espanyols del seu propi partit. "En aquestes eleccions ens juguem tots la unitat d'Espanya. La unió i la convivència dels catalans. No és un joc, va molt seriosament", ha alertat Camacho per si algú a Génova sospita que el camí de l'estat propi és només una estratègia negociadora de CiU.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Camacho ha atiat la por de la "fractura civil" que suposaria una Catalunya separada d'Espanya que posaria fi "a segles de convivència". A més d'alertar que el país retrocediria 25 anys, ha burxat en les "conseqüències familiars i econòmiques" que implicaria. "Si CiU aconsegueix els seus objectius, nosaltres i la resta d'Espanya serem considerats estrangers", ha deplorat. Davant d'aquesta situació, la líder dels populars catalans ha advertit que mai abans el seu partit havia tingut una missió tan clara com és la d'evitar la divisió.

"Vull ser la candidata dels que no volen travessar fronteres per veure els seus familiars", ha proclamat Camacho. També ha acusat CiU de buscar "el mirall d'Escòcia" només "quan li convé", ja que, segons ha dit, amaga que Alex Salmond està sent "investigat" per estar "enganyant" els escocesos en afirmar que Escòcia seguiria dins de la Unió Europea en cas que s'independitzés. "Aquí ningú parla d'això", ha dit.

stats