Política 08/01/2013

Camacho: "L'objectiu de dèficit l'ha de negociar el govern espanyol, no Artur Mas"

La presidenta del PP ha titllat d'"engany i estafa" la iniciativa del govern català per desenvolupar una hisenda pròpia

Mireia Miquel
1 min
La líder del PP, Alícia Sánchez-Camacho, va deplorar ahir la composició del Govern.

BarcelonaAlícia Sánchez-Camacho s'ha mostrat molt crítica amb el procés de diàleg que ha obert el govern català amb Europa per flexibilitzar l'objectiu del dèficit. Segons la líder popular, Artur Mas s'equivoca d'interlocutor ja que "qui ha de negociar amb la Unió Europea sobre l'objectiu de dèficit és el govern espanyol perquè representa a totes les comunitats autònomes".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Camacho ha assegurat que el govern de Mas només pretén "crear estructures d'estat i despeses". "Vol més despesa pública i no predica amb l'exemple de l'austeritat". En al·lusió a l'anunci del govern català sobre la creació d'una secretaria d'Hisenda dins del departament d'Economia que dirigeix Andreu Mas-Colell ha afirmat que és "un altre engany de Mas, una altra irresponsabilitat". Segons la popular, en comptes de recaptar més, servirà per "augmentar encara més les despeses".

Respecte a la inauguració del TAV, Camacho ha remarcat la demostració que suposa aquesta "important aposta d'Espanya per a Catalunya "

El PP ja treballa per les municipals del 2015

La roda de premsa s'ha realitzat després d'una reunió entre el vice secretari general d'Organització i Electoral, Carlos Floriano, la líder popular i diversos secretaris i presidents provincials per tal de començar a traçar l'estratègia per les municipals del 2015. Floriano ha argumentat que comencin a treballar amb dos anys d'antel·lació degut a "que el PP és l'única garantia d'estabilitat i seguretat a Catalunya enmig d'aquests moments d'incertesa social i política". L'aposta del PP passa per una renovació territorial del partit amb "una major implementació al territori català". Amb aquesta implantació, segons Floriano, pretenen arribar fins al 95% de l'electorat català.

stats