Política 31/01/2015

Camacho reivindica el PP davant els "riscos dels populismes independentistes, bolivarians i rupturistes"

La líder dels populars a Catalunya acusa Artur Mas d'haver protagonitzat "dies d'històric ridícul"

Sara González
1 min

BarcelonaSeguint la línia discursiva de Mariano Rajoy, la presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha reivindicat el PP davant els "riscos dels populismes independentistes, bolivarians i rupturistes" i de "tertulians simpàtics que no han gestionat mai res". Al seu judici, els populars han demostrat la seva solvència a l'hora de resoldre els problemes que afecten els ciutadans.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"La política no es pot reduir a la mera crítica, la demagògia i el populisme. La ideologia de la ira només amaga menys llibertat, menys democràcia i menys progrés social", ha sentenciat la dirigent popular.

Camacho també ha acusat el president de la Generalitat, Artur Mas, d'haver "protagonitzat dies d'històric ridícul per als catalans" i ha recordat que un 49% dels catalans suspèn la gestió del Govern. Ha contraposat el "fracàs" del president català amb l'acció d'un Rajoy que, al seu judici, està "dignificant la política". Ha lamentat que Mas estigui impulsant estructures d'estat amb els impostos dels catalans i que ho estigui fent només amb el que volen "un terç dels catalans", mentre que oblida les polítiques econòmiques i socials. "Els catalans, davant la paràlisi de Mas que només es dedica a fracturar i dividir la societat, tenen el govern de Rajoy", ha sentenciat.

stats