Política 13/03/2015

Marta Camps es querellarà contra El Triangle perquè rectifiqui la informació que la vinculava a Gürtel

La regidora lleidatana respon a l'alcalde Ros que "no hi ha lleialtat, bondat i justícia que valgui si és per amagar les veritats"

Acn
2 min
Marta Camps, regidora de l'ajuntament de Lleida

BarcelonaLa regidora del PSC a l'Ajuntament de Lleida, Marta Camps, presentarà dilluns una querella contra el setmanari El Triangle per exigir-li que rectifiqui "en forma i lloc" la notícia publicada fa un mes que la vinculava a ella i a la seva família amb l'empresa Romero Polo i el cas Gürtel. Camps considera que la filtració d'aquesta informació al mitjà va suposar l'origen de la crisi a Paeria, que va culminar amb la seva destitució com a primera tinent d'alcalde i portaveu del grup municipal del PSC. Així mateix, la regidora ha respost l'alcalde de Lleida, Àngel Ros: "No hi ha lleialtat, bondat i justícia que valgui si és per amagar les veritats".

"Just avui, 13 de març, es compleix un mes del veritable origen de la crisi política que es viu a la Paeria: la publicació a El Triangle d'una notícia falsa i calumniosa, que culminava un llarg procés de guerra bruta per acabar amb la meva carrera política vinculant-me a un presumpte cas de corrupció i a la trama Gurtel". Marta Camps ha començat així un escrit de balanç que ha fet públic aquest divendres als mitjans de comunicació i a través de les xarxes socials. Al text, Camps desmenteix, com ja havia fet anteriorment, que el motiu de la crisi al partit fos l'anunci d'Àngel Ros, ara fa dos anys, que es presentaria a les municipals del 2015, tal com assegura l'alcalde.

En aquest escrit, Camps defensa que "no hi ha lleialtat, bondat i justícia que valgui si és per amagar les veritats i seguir mantenint un statu quo basat en una gestió personalista que des de fa temps no sembla respondre a l'interès públic". Ho ha dit en resposta a les declaracions que va fer aquest dijous l'alcalde de Lleida durant una conferència organitzada pel Col·legi de Periodistes a Lleida, en què remarcava que per fer política calen aquests tres requisits indispensables, en clara al·lusió als esdeveniments que s'han produït en les últimes setmanes a causa del cessament de Camps .

L'exprimera tinent d'alcalde assegura en el comunicat que manté la seva lleialtat amb "una política neta, honrada i honesta, malgrat les represàlies professionals i el linxament personal" i "davant una certa benevolència col·lectiva amb el poder establert, que en res afavoreix la regeneració democràtica, social i ètica del país".

La regidora del PSC a la Paeria lamenta que mentre ella ha aportat documentació sobre tots els fets que ha denunciat, l'alcalde Àngel Ros "en cap moment" ha mostrat documents públicament per rebatre les denúncies en tràmit i "s'ha limitat a atacar amb un únic argument, el de la venjança personal, amb un excés de gesticulació mediàtica i sense ser capaç de demostrar amb proves els seus arguments".

stats