Política30/12/2010

Francisco Álvarez Cascos no serà el candidat del PP a la presidència d'Astúries

Joan Rusiñol

MadridL'exminstre de Foment i antic vicepresident de José María Aznar, Francsico Álvarez Cascos, no serà el candidat del PP a Astúries, tal com volia ell i una part de la militància, amb el suport del sector més dur del partit. Finalment, conscient que el seu nom no agradava a tothom, Rajoy ha optat per mantenir la candidata oficial del partit a Astúries, Isabel Pérez Espinosa.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La direcció del partit prova, doncs, de tancar un tema espinós i que ha generat una fortíssima tensió al si del PP. A Cascos li donaven suport Aznar i persones del seu entorn polític, com Esperanza Aguirre. Últimament han fet proclames a favor seu, argumentant que les enquestes els eren més favorables amb Cascos. Tot i això, Rajoy –que no ho acabava de veure amb bons ulls– ha prioritzat l'estabilitat dins del partit i ha rebutjat el nom del seu antic company de gabinet.

Cargando
No hay anuncios

El PP també ha aprovat avui els candidats de les Illes –José Ramón Bauzá–, d'Extremadura –José Antonio Monago–, i Navarra –Santiago Cervera, que s'enfronta al seu expartit, Unió del Poble Navarrès.