CANVI DE CICLE
Política 29/10/2012

Cayo Lara afirma que la "immensa majoria" dels catalans no vol la independència

El líder d'IU creu que el debat sobiranista és "absolutament fals" i denuncia que CiU i PP "s'ho passen pipa" amb "el debat de les banderes"

Madrid
1 min
El líder d'IU,Cayo Lara, en roda de premsa a Madrid / EFE

EFEEl coordinador general d'IU, Cayo Lara, considera que tant CiU com el PP es "retroalimenten" i "s'ho passen pipa" amb "el debat de les banderes" de cara a les pròximes eleccions catalanes, perquè, segons ell, d'aquesta manera amaguen els problemes reals que afecten els ciutadans. "Espero que no segueixin amagant, amb les banderes, els problemes reals tant a Catalunya com a Espanya, perquè a CiU i al PP els va de meravella que el debat sigui el de les banderes, el del nacionalisme català i el del nacionalisme espanyol. Es retroalimenten de manera perfecta", ha denunciat Lara en roda de premsa al Congrés.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En aquest sentit, el líder d'IU creu que el debat sobiranista a Catalunya és "absolutament fals", perquè la "immensa majoria" dels catalans no vol la independència, sinó que els polítics proposin solucions per millorar les condicions de vida i acabar amb la pobresa que afecta ja molts ciutadans del país. Per això, Lara confia que durant la pròxima campanya electoral no prevalgui el debat de les banderes, sinó quants llocs de treball crearan les diverses forces polítiques o si aposten per la sanitat i l'educació públiques.

stats