Política 07/04/2014

CDC vincula la imputació de Josep Poblet amb el debat al Congrés sobre la consulta

El partit, "sorprès" que la decisió judicial arribi dos dies després que el president de la diputació de Tarragona hagi participat a l'assemblea general de l'ANC

Ara
1 min

BarcelonaCDC ha emès un comunicat aquest dilluns al vespre per defensar la innocència del president de la diputació de Tarragona, Josep Poblet, que ha estat imputat arran del cas Innova. "Un cop efectuats els tràmits judicials pertinents, quedarà demostrat el bon fer administratiu del consistori, basat en el rigor i la honestedat", defensa el partit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els nacionalistes vinculen la imputació amb el debat de demà dimarts al Congrés als Diputats sobre la consulta sobiranista i amb el fet que Poblet, alcalde de Vila-seca, participés aquest dissabte a l'assemblea general de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).

"Convergència es mostra sorpresa de l'actuació judicial davant no només l'alcalde sinó de tota la junta de govern local. I que aquesta actuació judicial arribi justament dos dies després que l'alcalde Poblet hagués intervingut en l'assemblea general de l'ANC i el dia abans que es debati el Congrés la petició de la transferència a la Generalitat de la competència per celebrar referèndums", defensa CDC.

stats