POLÍTICA
Política 30/11/2013

CDC prepara diversos actes per al 2014 per perfilar un llibre blanc de la independència de Catalunya

Rull critica que Navarro recorri a "exabruptes" contra el Govern i Mas, i ho atribueix al fet que ha perdut la "centralitat del país"

Acn
1 min

BarcelonaConvergència prepara un calendari d'actes per al 2014 per "eixamplar el suport al dret a decidir". Entre aquests, una convenció de política municipal al gener i una trobada sobre política social i econòmica pel març que han de servir per configurar un argumentari que emuli el llibre blanc de la independència que ha presentat aquesta setmana el primer ministre escocès, Alex Salmond.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Ens imaginem unes conclusions similars a les del 'llibre blanc' per a la independència d'Escòcia", ha explicat el secretari d'Organització de CDC, Josep Rull, en el marc d'una trobada amb els diversos quadres territorials i sectorials del partit a Cardona.

L'"exabrupte", fora de la centralitat

Rull ha lamentat les crítiques del líder del PSC, Pere Navarro, al viatge del president de la Generalitat, Artur Mas, a l'Índia i considera que els socialistes ara han de recórrer a l'"exabrupte" i la "desqualificació" perquè han sortit de "la centralitat del país".

stats