Política 19/09/2019

El Cercle d'Economia demana a Torra que "no es promoguin decisions rupturistes i unilaterals"

El president de la Generalitat es reuneix amb el nou president del Cercle, Javier Faus

Acn
1 min
El president del Cercle d'Economia, Javier Faus, i el de la Generalitat, Quim Torra.

BarcelonaEl president del Cercle d'Economia, Javier Faus, ha demanat al president de la Generalitat, Quim Torra, que "no es promoguin decisions rupturistes i unilaterals". Torra i Faus s'han reunit aquest dijous a Palau, en una trobada en què el nou president del Cercle ha exposat que entre les seves prioritats hi ha la "redefinició del model territorial de l'Estat" i la "creació d'un marc que afavoreixi el diàleg, la negociació i la transacció", segons ha explicat l'entitat en un comunicat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Faus també ha exposat al president la seva aposta per una "Barcelona metropolitana, capital de Catalunya però al seu torn cocapital espanyola". Durant la reunió, Faus ha convidat el president Quim Torra a la pròxima reunió del Cercle d'Economia, que se celebrarà al maig.

També han assistit a la reunió alguns membres de la nova junta directiva del Cercle, com el vicepresident Jordi Gual i els vocals Camino Quiroga, Carmina Ganyet, Silvia Alsina, Jordi Amat, Núria Cabutí, Mercè Conesa, José Manuel González-Páramo, Alfonso Rodés i Miguel Trias.

stats