RELLEU AL PSOE
Política 23/01/2012

Chacón reforça les opcions a guanyar el congrés del PSOE

La victòria dels afins a la candidata catalana als congressos territorials de comunitats clau per al congrés del PSOE dóna a l'exministra possibilitats d'imposar-se a Rubalcaba

Joan Faus
1 min
ALEGRIA DESPRÉS DELS CONGRESSOS TERRITORIALS
 La candidata Carme Chacón saludant ahir en un acte a Granada amb la secretària general dels socialistes de la província, Teresa Jiménez. Chacón surt reforçada dels congressos d'aquest cap de setmana per designar els delegats que escolliran el nou secretari general. L'exministra de Defensa ha obtingut bons resultats en les comunitats més importants.

MadridLa victòria dels afins a Carme Chacón en comunitats clau aquest cap de setmana en els congressos territorials per triar els delegats al congrés del PSOE fa que la candidata catalana tingui opcions reals d'imposar-se al seu rival, Alfredo Pérez Rubalcaba. Tant l'equip de Chacón com el de Rubalcaba exhibien aquest diumenge un avantatge d'un centenar de delegats per damunt del rival. El congrés de febrer per triar el líder que rellevarà a José Luis Rodríguez Zapatero es presenta renyit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Podeu llegir la informació a l'Ara Premium

stats