Política 30/09/2012

El PP es posa en alerta perquè TV3 no es converteixi "en el No-Do en color"

Els conservadors, que van pactar amb CiU els òrgans de govern de la CCMA i la vicepresideixen, es queixen per l'entrevista a Mas en 'prime time'

Ara
2 min
Armand Querol

BarcelonaEl portaveu adjunt del PPC, Santi Rodríguez, ha advertit aquest diumenge que TV3 "no es pot convertir en el No-Do en color". Així ha valorat la decisió d'emetre una entrevista demà dilluns al president Mas al programa 'Àgora' de TV3 en horari 'prime time'. Santi Rodríguez ha explicat que "l'argument que no estem en campanya electoral no serveix des del moment que el president de la Generalitat convoca eleccions des del faristol del Parlament". Ha denunciat que el fet que "Francesc Homs [portaveu del Govern] vulgui dirigir la Corporació Catalana dels Mitjans Audiovisuals (CCMA) va en contra de la pluralitat dels mitjans públics catalans i de la professionalitat dels seus treballadors".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El PP ha presentat una queixa formal davant la CCMA per la diferència de tracte que té CiU en comparació amb la resta de partits i per "cedir el 'prime time' als interessos electorals del partit que és al govern de la Generalitat". Es dóna, però, la circumstància que la CCMA està vicepresidida per un home de l'absoluta confiança d'Alícia Sánchez-Camacho, Armand Querol. L'exregidor del PP a Rubí, de l'ala vidal-quadrista del partit, va ocupar el càrrec fa uns mesos després de l'acord pels òrgans de govern de l'ens públics que presideix Brauli Duart entre CiU i el PP.

Rodríguez ha recordat que, fa anys, CiU va denunciar davant la junta electoral l'entrevista en precampanya al president Montilla, "en el mateix format que faran ara amb el president Mas". Segons un comunicat del PP, el que era cap de campanya de CiU, David Madí, va argumentar que era "un abús que denota baixa qualitat democràtica". Rodríguez va assenyalar que "l'argument és perfectament vigent ara i el que demostra és que CiU està utilitzant els mitjans públics a favor seu, sense miraments ni vergonya".

stats