POLÍTICA
Política 03/04/2012

CiU alerta Rajoy que està portant Catalunya "al límit" amb els pressupostos i espera una rectificació

"Espanya sabrà el que està fent", subratlla Jordi Turull

Acn
1 min

BarcelonaEl portaveu de CiU al Parlament, Jordi Turull, ha alertat aquest dimarts el govern espanyol que està portant Catalunya a una "situació límit" amb els pressupostos de l'Estat que han presentat i que no inclouen el pagament de la disposició addicional tercera. En roda de premsa, Turull ha reclamat una rectificació durant el tràmit parlamentari. "Espanya sabrà el que està fent", ha apuntat el portaveu de la federació, que ha alertat que continuar en aquesta línia només farà que generar "més adeptes" a la causa del pacte fiscal.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En aquest sentit, s'ha dirigit al PSC, a qui ha recriminat que ara descobreixi que incomplir amb Catalunya és "gravíssim", i li ha demanat que se sumi a aquest objectiu. En segon lloc, ha retret al govern espanyol que sigui molt exigent amb les comunitats i no amb ell mateix, i ha alertat que en el cas de Catalunya la situació és "doblement greu" El que no pot ser és que un incompliment s'estigui situant en la normalitat", ha subratllat.

D'altra banda, Turull ha donat ple suport a les mesures anunciades pel conseller d'Interior, Felip Puig, contra la violència urbana, i ha reclamat que cap partit "els acabi rient les gràcies als violents". Davant d'aquest fe

stats