Política 24/08/2013

C's assegura que l'ANC vol jugar un paper que no li correspon

El secretari general de Ciutadans, Matías Alonso, critica que l'Assemblea es presenti com "l'encarnació del poble de Catalunya"

Efe
1 min

BarcelonaEl secretari general de Ciutadans (C's), Matías Alonso, ha denunciat avui que l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) vulgui jugar "un paper que no li correspon" per voler ser "la impulsora de la política d'un país sencer i predeterminar el que es faci l'Onze de Setembre i després d'aquesta data".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Alonso ha fet aquestes declaracions després que ahir la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, demanés "al president de la Generalitat, als membres del Govern i a la presidenta del Parlament que assisteixin a la cadena humana de l'Onze de Setembre i reclamin, a més, que es fixi la data de la consulta per a l'endemà: el 12 de setembre".

Matías Alonso ha asseverat que l'ANC es vol "erigir com l'única representant d'una voluntat popular suposadament majoritària" i "presentar-se com l'encarnació del 'poble de Catalunya'".

"Una altra cosa és que hi hagi gent interessada que l'ANC faci això", ha manifestat el portaveu de C's, que ha assenyalat el "mateix govern" com a principal interessat que "el que ells denominen 'poble de Catalunya' llanci aquest missatge".

stats