Política 11/05/2015

Colau va interrompre el 2007 un acte d'ICV-EUiA vestida de superheroïna

La candidata de Barcelona en Comú apareix en un vídeo recuperat per 'El Punt Avui' reivindicant el dret a l'habitatge en un míting electoral de la llavors cap de llista ecosocialista, Imma Mayol

Ara
1 min

BarcelonaLa candidata de Barcelona en Comú, Ada Colau, torna a convertir-se en viral a les xarxes per segon cop en quatre dies de campanya. Després que la setmana passada el productor Ivan Lagarto difongués el vídeo d'''El run run', una cançó de rumba reivindicativa cantada per la mateixa Colau, aquest dilluns 'El Punt Avui' ha recuperat un altre vídeo en què apareix la cap de llista interrompent un míting d'ICV-EUiA en plena campanya de les municipals de 2007.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Vestida de Supervivenda –superheroïna i símbol de l'Assemblea Popular pel Dret a l'Habitatge o V de Vivienda, precedent de la PAH–, Colau irromp a l'acte dels seus actuals socis de coalició amb un cartell on es pot llegir "L'habitatge fora del mercat, com l'educació i la sanitat".

Després de referir-se a la llavors candidata ecosocialista, Imma Mayol, com a membre de les "forces malignes", l'activista inicia una intervenció de dos minuts i mig abans de marxar corrent en què crida consignes com "Les forces malignes intenten atemptar contra el dret fonamental a l'habitatge"; "Que no ens diguin que hem de construir més"; "De cases n'hi ha un fotimer"; "Prou d'utilitzacions electoralistes d'un tema que és dret fonamental" o "Apareixerem allà on es faci un ús electoralista de l'habitatge".

De fet, el grup V de Vivienda apareixia llavors a diversos actes electorals per reivindicar el dret a l'habitatge. Colau no ha tingut cap problema aquest dilluns a referir-se a aquelles accions: "Estic molt orgullosa d'haver participat en aquelles manifestacions pacífiques", ha admès en un acte de campanya a la Barceloneta.

stats