Política 13/06/2015

Collboni: "Són temps de diàleg perquè Barcelona no s'aturi"

El cap de files del PSC a Barcelona diu que el seu grup estarà disposat a col·laborar, com ha fet amb la investidura, i a ser taxatiu des de l'oposició

Maria Ortega
1 min

BarcelonaEn la seva intervenció a l'acte d'investidura d'Ada Colau, el cap de files del PSC ha deixat clara la seva "mà estesa" al grup de la majoria, és a dir, Barcelona en Comú, però també a la resta de grups perquè, ha dit, són "temps de diàleg" per no deixar la ciutat aturada. "Barcelona ha ser el punt de trobada", ha dit Collboni, que ha citat en el seu discurs predecessors com Maragall i Hereu.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El cap de files socialista ha dit que la crisi combinada amb polítiques socials equivocades han deixat una ciutat "amb una profunda desconfiança en les institucions". Per això, ha dit, el seu grup col·laborarà amb tots els esforços que es facin per revertir aquesta situació. I ha reivindicat la "Barcelona que no se subordina a cap causa que no sigui ella mateixa i el benestar dels seus ciutadans".

Collboni ha insistit que els socialistes estan "disposats a col·laborar", com han fet votant 'sí' a la investidura, i també a ser "taxatius" des de l'oposició.

stats