Política 04/07/2015

Resultat de la consulta interna de l'ANC: 96% a favor d'"impulsar una proposta electoral de la màxima transversalitat"

L'entitat assegura que el resultat de la votació, en què han participat més de 16.000 adherits, la "reforça per seguir negociant amb tots els agents implicats" per buscar la "màxima unitat d'acció de cara al 27-S"

Ara
1 min
El president de l'ANC, Jordi Sànchez, en la jornada de votació / ANC

BarcelonaEls socis de l'ANC ja s'han pronunciat. Més de 16.000 membres de ple dret de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) han anat a votar aquest dissabte a la consulta interna organitzada per l'entitat per respondre si cal buscar les "complicitats necessàries amb altres entitats i forces polítiques per impulsar una proposta electoral de la màxima transversalitat". Un 96% dels socis han contestat que sí –resultats provisionals del recompte d'11.239 vots presencials.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així ho ha transmès l'entitat aquest dissabte a la tarda en un comunicat, celebrant l'"alta participació" de la votació. Quins seran els propers passos ara? L'ANC assegura que el mandat dels socis "reforça" el seu paper "per seguir negociant amb tots els agents implicats" amb l'objectiu d'aconseguir la "màxima unitat d'acció de cara al 27-S" i el caràcter "plebiscitari" dels comicis.

L'entitat afegeix que al llarg de la setmana que ve es faran públics els resultats definitius, ja que falta comptabilitzar els 5.000 vots electrònics.

stats