DRET A DECIDIR
Política 18/01/2014

CDC enceta la campanya pel doble sí amb acte amb els quadres del partit que clourà un discurs d'Artur Mas

Convergència aplega dirigents i estructura territorial al Palau de Congressos de Barcelona, on s'esperen 2.000 persones

Oriol March
1 min

BarcelonaTret de sortida a la campanya pel doble sí que Convergència promou de cara al referèndum sobiranista fixat per al proper 9 de novembre. Els quadres del partit es reuniran en un consell nacional ampliat –obert també a la militància– al qual es preveu que hi acudeixin unes 2.000 persones i que tancarà el president de la Generalitat, Artur Mas, en un discurs en què defensarà la necessitat de la consulta davant la negativa de l'Estat a autoritzar-la.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons va assegurar aquest dilluns el secretari d'organització del partit, Josep Rull, Convergència presentarà la imatge gràfica de la campanya pel sí al llarg de les properes setmanes. La figura de Mas es voldrà preservar per guardar el seu paper institucional, de manera que la defensa explícita de la independència anirà a càrrec d'altres càrrecs de la cúpula convergent.

Abans que intervingui Mas al Palau de Congressos de Barcelona, que és on se celebra el consell nacional ampliat de Convergència, prendran la paraula Josep Rull i Lluís Corominas, vicesecretari de coordinació institucional de CDC.

stats