POLÍTICA
Política 15/09/2012

De Cospedal amenaça ara amb l'aïllament econòmic de Catalunya en cas d'independència

La secretària general del PP i presidenta de Castella-la Manxa segueix en l'escalada de l'estratègia de la por i dóna per fet que Catalunya quedarà fora de l'euro

Ara / Acn
1 min
Cospedal, amb Esteban González Pons, a l'escola d'estiu del PP, al País Valencià

BarcelonaLa secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha fet una volta de cargol més aquest dissabte a l'escalada de l'anomenada "estratègia de la por" per mirar de frenar el procés per a la consecució d'un estat propi per a Catalunya iniciat pel president de la Generalitat, Artur Mas. En una nova intervenció aquest dissabte a l'escola d'estiu del PP a Gandia (Safor), ha advertit el president Mas de les conseqüències econòmiques que, a criteri seu, tindria la independència de Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De Cospedal ha preguntat a Mas si s'ha qüestionat com es finançaran les empreses catalanes si Catalunya no és a dins d'Espanya: "Com funcionarà Catalunya fora de l'euro? On vendran els seus productes i es desenvoluparan els autònoms i petits empresaris fora d'un mercat espanyol?". La dirigent popular ha dit així mateix que no entén com Catalunya "demana amb una mà la independència i amb l'altra el fons de liquiditat autonòmic". Aquest divendres, Mas ja va advertir dels obstacles i la resistència que caldrà mantenir des de Catalunya als intents de l'Estat de posar la por al cos dels catalans. L'expresident Jordi Pujol escrivia la setmana passada en un editorial del Centre d'Estudis que porta el seu nom: "No tinguem por".

stats