Política 01/05/2014

C's acusa els sindicats de defensar "l'oligarquia separatista" enlloc dels treballadors

El secretari general de la formació, Matías Alonso, lamenta que siguin "còmplices i serveixin de coartada al desafiament separatista d'Artur Mas"

Acn
1 min
El secretari general de C's, Matías Alonso, en declaracions a la seu del partit a Barcelona / ACN

BarcelonaEl secretari general i portaveu de Ciutadans, Matías Alonso, ha acusat aquest dijous els sindicats de defensar els interessos de "l'oligarquia separatista" i no els drets dels treballadors. En roda de premsa a la seu del partit, ja que C's no participarà per primer cop en les concentracions convocades a Catalunya amb motiu del Primer de Maig, ha criticat que els sindicats "siguin còmplices i serveixin de coartada al desafiament separatista d'Artur Mas". Per això, ha justificat el portaveu de C's, la formació participarà en les manifestacions de fora de Catalunya, com per exemple la de Madrid.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Alonso ha lamentat que els sindicats majoritaris a Catalunya "s'hagin bolcat en servir de paraigües a la causa separatista, que és el principal objectiu d'Artur Mas i el seu govern", ha dit, quan "les principals preocupacions dels treballadors són l'atur, la precarietat laboral i la persistència de la cisi econòmica".

No obstant això, Alonso ha destacat la "importància històrica" dels sindicats "en la defensa i consolidació dels drets dels treballadors" i ha reconegut la "labor encomiable" de la "majoria" dels seus representants.

stats