Política
Política 25/11/2012

El cap de llista de la CUP a Tarragona vota amb un pedaç a l'ull, sumant-se a la campanya 'STOP bales de goma'

Jordi Martí s'afegeix a la iniciativa exigeix que els cossos policials antiavalots deixin d'utilitzar aquestes armes, que han provocat que que desenes de ciutadans hagin perdut un ull

Ara
1 min
Jordi Martí, cap de llista de la CUP a Tarragona, vota a Marçà

BarcelonaTant Jordi Martí com David Vidal, número 1 i 2 de la CUP per la circumscripció de Tarragona, han declarat que l'èxit de la campanya electoral realitzada durant les dues darreres setmanes ha estat la primera victòria electoral.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Jordi Martí ha votat a les 9 del matí a la única mesa electoral de Marçà (el Priorat). El cap de llista per Tarragona de la CUP s'ha volgut sumar de forma simbòlica a la campanya endegada per la Plataforma STOP bales de goma, la qual demana que els cossos policials antiavalots deixin d'utilitzar aquestes armes, que han provocat que desenes de ciutadans hagin perdut un ull. Per aquest motiu, ha exercit el seu dret democràtic, amb un pedaç a l'ull.

Amb un adhesiu amb el lema "25N també és el dia contra les violències de gènere", Martí ha recordat que avui es commemora el Dia Internacional contra la violència de gènere. A les 10 del matí, al Col·legi General Prim de Reus, el número 2 de la llista, David Vidal, també ha exercit el seu dret a vot. Vidal ha recalcat que les eleccions d'avui "no són objectiu per a la CUP, sinó un mitjà perquè el projecte de la Unitat Popular continuï arrelant arreu dels Països Catalans". També ha qualificat de "jornada històrica per a l'Esquerra Independentista" si la CUP-AE entra al Parlament de la Ciutadella.

stats