Política 24/02/2018

La degana de l'ICAB defensa que Torrent tenia "llibertat d'expressió"

Maria Eugènia Gay defensa que l'únic límit eren els temps marcats i el respecte als assistents

Acn
1 min
El president del Parlament, Roger Torrent, i la degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Maria Eugènia Gay.

BarcelonaDesprés de la polèmica pel discurs del president del Parlament, Roger Torrent, al Col·legi d'Advocats de Barcelona en què denunciava l'existència de presos polítics davant del ministre de Justícia, Rafel Catalá, la degana del Col·legi, Maria Eugènia Gay, ha remarcat aquest dissabte que Torrent tenia "total i absoluta llibertat d'expressió" sempre que respectés "els temps atorgats per permetre que la sessió es desenvolupés amb normalitat" i dins del "respecte degut a tots els assistents". A través d'una missiva, Gay ha justificat que totes les seves intervencions durant l'acte a l'ICAB d'aquest divendres a la tarda per commemorar la festivitat de Sant Raimon de Penyafort anaven en aquest sentit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Arran de la polèmica desfermada després del discurs de Torrent i de la plantada que li van fer membres del món jurídic català, la degana ha demanat retornar "el protagonisme als companys que celebraven el seu aniversari" i ha subratllat que aquests actes sempre han estat "un espai de companyonia".

Gay ha remarca que "la invitació a les institucions" en aquest acte és perquè "puguin participar en aquest homenatge i com a expressió de la importància" que té la professió a la societat.

stats