Política 12/03/2015

El delegat del govern del PP a Andalusia, contra Ciutadans: "No vull que aquí s'hi mani des de Catalunya"

La resposta de Rivera, líder del partit taronja: "Tant me fa com es digui, vostè. Apunti: Catalunya és Espanya. O pensa el PP com Artur Mas?"

1 min
El delegat del govern espanyol a Andalusia, Antonio Sanz, en una imatge d'arxiu amb la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría / EFE

[Escolta l'àudio de les declaracions aquí]

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Nova polèmica entre el PP i Ciutadans. La flama la va encendre ahir dimecres al vespre el delegat del govern espanyol a Andalusia, Antonio Sanz, que en un míting dels populars va deixar anar aquesta frase contra el partit d'Albert Rivera, que a les enquestes se situa com un partit clau per a la governabilitat: "A mi no m'agrada que a Andalusia s'hi mani des de Catalunya, no vull que a Andalusia hi mani un partit que es diu Ciutadans, que té un president que es diu Albert. Amb tot el respecte, a mi no m'agrada que a Andalusia s'hi mani des de fora".

La resposta de Rivera no s'ha fet esperar: "Tant me fa com es digui, vostè. Apunti: Catalunya és Espanya. O pensa el PP com Artur Mas?", ha indicat el president de Ciutadans a través de Twitter.

stats