Política 23/04/2014

Una diputada del PP balear titlla la diada de Sant Jordi d'"imposició catalanista"

Assegura a Twitter que el Sant Jordi era una festa "exclusivament militar" que "no es va traslladar mai" a la població mallorquina

Ara
1 min

BarcelonaLa diada de Sant Jortdi és, ras i curt, una "imposició catalanista". Almenys això és el que ha assegurat al seu Twitter la diputada del PP balear Ana María Aguiló, després d'asseverar que la diada de Sant Jordi no se celebrava a les illes, sinó que el que se celebra és el "dia del llibre".

"El 1436, el rei d'Aragó va permetre que la Generalitat celebrés Sant Jordi a Barcelona. A les Illes Balears sempre hem celebrat el #diadellibro", ha escrit Ana María Aguiló, que ha aixecat gran polseguera a Twitter. Però encara ha seguit, per afirmar que "aquesta festa era exclusivament militar perquè sant Jordi n'era el patró. A Mallorca a la població no es va traslladar mai".

#dictaduracatalanista

Després de ser contestada per tuitaires que li feien notar que la diada de Sant Jordi és una festivitat que viu amb intensitat la societat de les illes, Ana María Aguiló s'ha limitat a respondre amb un "imposició catalanista". De fet, Aguiló ja havia deixat escrit al seu 'timeline' de Twitter que se sentia víctima d'una "#dictaduracatalanista".

stats