Política 27/04/2021

L'ARA debat sobre els algoritmes com a eina política

1 min
Esclaus dels algoritmes

Els algoritmes com a eina política és el tema del debat que organitza el diari ARA juntament amb el Monestir de Pedralbes, dins el cicle Diàlegs de Pedralbes, coordinat pel filòsof Daniel Gamper. Serà aquest dijous, dia 29 d'abril, a les 18.30 hores. Com podem ser ciutadans lliures a la xarxa? El filòsof David Casacuberta, professor a la UAB i la UB, i a les escoles de disseny Elisava i Eina, provarà de respondre a aquesta pregunta, en una sessió moderada per Antoni Bassas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Diversos fenòmens polítics recents (Brexit, Trump) han posat de manifest que les democràcies depenen de les xarxes socials. Els algoritmes amb què aquestes xarxes distribueixen la informació per als usuaris i els interessos corporatius que les condicionen suposen desafiaments ètics i legals per als quals sembla que encara no estiguem ben preparats.

L'activitat serà retransmesa en directe per streaming al canal de YouTube del centre, https://www.youtube.com/channel/UC9Rza91FNIlt_lyCVI3RhYw, i a la mateixa pàgina web del Monestir de Pedralbes: monestirpedralbes.barcelona

stats