Política 29/04/2014

La Diputació de Barcelona exposa davant Montoro les seves queixes per la reforma local

Carles Rossinyol denuncia que la llei impulsada pel govern espanyol "no resol les demandes històriques del municipalisme"

Ara
1 min

BarcelonaEl diputat d'Hisenda de la Diputació de Barcelona, Carles Rossinyol, ha denunciat aquest dimarts, en un acte a Madrid en què també participava el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, la greu situació que està patint el món municipal arran de l'aprovació de la reforma local. La llei de racionalització i sostenibilitat de l'administració local, impulsada pel govern espanyol i que va entrar en vigor el desembre passat, "no resol les demandes històriques del municipalisme".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La reforma local, ha protestat, "s'ha fet en un context econòmic molt complicat, de forma precipitada i sense l'ampli consens necessari", i no servirà per "clarificar i simplificar les competències locals, racionalitzar l'estructura organitzativa de l'administració local ni garantir un control financer i pressupostari més rigorós". Ho ha dit en una conferència organitzada per la Fundación Democracia y Gobierno Local, de la qual Rossinyol n'és el vicepresident.

stats