Política 26/11/2013

Duran assegura que la seva relació amb Mas ha millorat "moltíssim" les últimes setmanes

Els dos caps visibles de CiU parlen "a fons" cada setmana, encara que el líder d'Unió reconeix que "tot a la vida és millorable"

Ara
1 min

Barcelona"La meva relació amb Artur Mas és millorable". La frase la va pronunciar Josep Antoni Duran i Lleida el 2 d'octubre a Catalunya Ràdio, poc després que el president de la Generalitat desacredités en seu parlamentària, durant el debat de política general, la credibilitat de les terceres vies. D'ençà de llavors, els dos caps de CiU han llimat asprors. Aquest dimarts, el líder d'Unió ha assegurat que la seva relació amb Mas "ha millorat moltíssim" aquestes darreres setmanes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El màxim dirigent dels democristians es veu "cada setmana" amb el president de la Generalitat per "parlar a fons". "Cadascú diu el que pensa", ha explicat en una entrevista a RNE. Amb el procés sobiranista en ple debat sobre la pregunta, i encara sense un consens garantit en aquesta qüestió, Mas i Duran han optat de nou per tancar algunes ferides, malgrat que, com ha admès el líder d'Unió, "tot a la vida és millorable".

stats