ELECCIONS EUROPEES
Política 23/05/2014

González Pons, a Badalona: “Si no anem a votar, guanyen els radicals, els que ens persegueixen"

El número dos de la candidatura del PP demana el vot, entre altres coses, perquè els populars són "l'únic partit a qui persegueixen, aquí i a tota Espanya". Santiago Fisas adverteix que si el PP no mobilitza el seu electorat, s'estarà "legitimant el procés il·legal d'Artur Mas"

M.colomer
2 min
Els dirigents del PP en el míting final de la campanya electoral de les europees, a Badalona / EFE

BadalonaEl PP ha optat per esprémer fins a l'últim minut la teoria de la crispació a Catalunya. El número dos de Miguel Arias Cañete, Esteban González Pons, ha advertit que si l'electorat del PP no es mobilitza "guanyen els radicals" i els que "persegueixen" els populars. Entre els motius que ha enumerat per votar al PP hi ha situat que és "l'únic partit a qui persegueixen, a Catalunya i a tota Espanya".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ho deia en el míting final del PP a Catalunya, a Badalona, on de fons s'han sentit durant tot l'acte els crits i xiulets del centenar d'activistes de la PAH que han acomiadat amb un 'escrache' als populars. Hi ha hagut moments de tensió a la sortida del míting quan els activistes de la PAH han fet un passadís per escridassar els assistents a l'acte, que onejaven banderes del partit i d'Espanya.

També el candidat català del PP, Santiago Fisas, ha advertit que "la democràcia no es defensa amb pedres, pals i crits. Es defensa parlant, amb arguments i sobretot vots". Es refeia als vots que vol recollir el PP aquest diumenge 25 de maig, perquè, segons ha admès en un míting a Badalona amb la vicepresidenta espanyola, Soraya Sáenz de Santamaría, el número dos de la candidatura del PP, Esteban González-Pons, la presidenta dels populars catalans, Alícia Sánchez-Camacho, i l'alcalde Xavier García Albiol, si l'electorat del PP no es mobilitza, s'estarà "legitimant el procés il·legal d'Artur Mas".

"Garanteixo que aquest no serà l'últim cop que els catalans votaran en unes eleccions europees", ha assegurat Fisas, que ha defensat també que és el vot del PP "l'únic que garanteix les pensions".

"Si els independentistes voten, nosaltres més"

González Pons també ha apel·lat a la participació, i ha advertit: "Ens diuen per tot arreu que els independentistes aniran tots a votar. I jo us dic que quan els independentistes hi van més, nosaltres no podem anar-hi menys. Si ells hi van, nosaltres també".

stats