ELECCIONS EUROPEES
Política 14/05/2014

Fisas alerta que càrrecs del PP estan rebent amenaces de mort després de l'assassinat de Lleó

El candidat català del PP vincula agressions i atacs a la "desqualificació general de la imatge dels polítics". Nega, però, que percebi cap clima de crispació a Catalunya

Marc Colomer
1 min
Fisas, durant la visita al Centre Ocupacional Les Corts. RAFA GARRIDO / ACN

BarcelonaToc d'alerta del candidat català del PP a les llistes europees, Santiago Fisas, davant el clima que s'ha generat després de l'assassinat de la presidenta de la Diputació i del PP de Lleó, Isabel Carrasco. Fisas ha afirmat aquest dimecres que, de resultes del crim, càrrecs del PP com Alícia Sánchez-Camacho han rebut amenaces de mort a les xarxes socials. Un crim, el d'Isabel Carrasco, que Santiago Fisas ha considerat que s'ha produït "per ser presidenta de la Diputació" de Lleó i no per cap altre motiu.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"És molt perillós i alguna cosa hem de fer per tallar-ho", ha considerat Fisas, que també ha alertat dels "atacs" a la "desqualificació general de la imatge dels polítics". "Cal anar amb cura amb les xarxes socials i la violència. Hem rebut amenaces de mort després del que ha passat a Lleó", ha avisat Fisas durant una visita de campanya al Centre Ocupacional Les Corts.

El "perill" de la desqualificació

El candidat dels populars a Catalunya ha advertit que la desqualificació generalitzada dels polítics "és perillosa i molt negativa". "És possible que aquí sembli que tot s'hi val", ha respost en ser preguntat per si veu una relació de causalitat en el desprestigi de la política i l'assassinat de Lleó. "Espero que sigui un cas aïllat, però no deixa de ser preocupant", ha afegit

"Veig que s'ha de dignificar una mica la trajectòria i l'actitud dels polítics en general. Hi ha corruptes, com en tots els col·lectius. Però aquesta desqualificació del polític en general és perillosa i molt negativa", ha alertat.

stats