Política 07/11/2015

Jorge Moragas i Alícia Sánchez-Camacho, números dos i tres del PP de Catalunya al 20-D

Acn
1 min
El ministre de l'Interior i cap de llista del PP per Barcelona a les eleccions del 20-D, Jorge Fernández Díaz, aquest dissabte a la fira medieval d'Horta / ACN

BarcelonaEl director de gabinet de Mariano Rajoy, Jorge Moragas, i la presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, seran els números dos i tres de la candidatura d'aquesta formació a les eleccions generals del 20-D, segons ha anunciat aquest dissabte el ministre de l'Interior i cap de llista per Barcelona, Jorge Fernández Díaz.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El comitè electoral dels populars de Barcelona ho ha aprovat per unanimitat. Els següents membres de la candidatura seran, per aquest ordre: Dolors Montserrat, vicesecretària d'organització del PP de Catalunya; Àngels Esteller, regidora a l'Ajuntament de Barcelona; Manuel Reyes, que ha estat alcalde de Castelldefels, i Daniel Serrano, diputat al Congrés.

Fernández Díaz ha assegurat que se sent "molt agraït" pel fet que el partit "hagi tornat a confiar" en ell per encapçalar la candidatura" i ha apostat per "seguir junts, Catalunya amb la resta d'Espanya, perquè junts som més forts", ha assenyalat.

stats