Política 01/11/2012

Enquesta de GAPS per a l'ARA: CiU se situa a les portes de la majoria absoluta

El segon lliurament del sondeig electoral d'aquest diari dóna entre 64 i 66 diputats a la formació d'Artur Mas situa el PSC, el PP i ERC en una lluita desesperada per la segona posició

David Miró
1 min
LA CAMBRA DRETA  El Parlament, ahir, dret després de votar la celebració d'una consulta sobre l'autodeterminació en la pròxima legislatura.

BarcelonaCiU acostant-se a una majoria absoluta que no té gens garantida, el PSC esfondrant-se però encara en la segona posició i el PP trepitjant-li els talons. Aquesta és la graella de sortida que dibuixa el segon lliurament de l'enquesta electoral de GAPS per a l'ARA.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Les dades indiquen que la formació d'Artur Mas obtindria entre 64 i 66 diputats –la majoria absoluta se situa als 68 escons– i el PSC n'aconseguiria entre 19 i 21, mot a prop dels que se li atorguen al PP: entre 19 i 20. Una mica per sota queda ERC, amb un fort increment (de 10 diputats passen a una forquilla de 16-18) . ICV (9-12) i C's (5-6) també poden pujar i SI i la CUP poden quedar fora del Parlament.

Però tot està obert: només un de cada tres catalans està convençut del que farà el 25-N. Els indecisos, per tant, poden fer decantar balances.

Podeu llegir totes les dades de l'enquesta a l'Ara Premium. I també, l'anàlisi sobre els indecisos d'Oriol Molas, director de GAPS.

stats