Política 28/05/2015

Aguirre aclareix que el govern de concentració és "un desideràtum impossible"

Puntualitza que només podria ser una realitat "si Podem renunciés a totes les seves propostes absurdes"

Europa Press
2 min
Esperanza Aguirre vol un pacte per evitar que Carmena sigui alcaldessa de Madrid. EFE

MadridLa presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, ha aclarit aquest dimecres que el govern de concentració al qual va fer referència aquest dimecres no és més que "un desideràtum impossible" i ha reiterat que el seu suport a la investidura seguiria sent per al socialista Antonio Miguel Carmona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

És evident, en paraules d'Aguirre, que si la seva proposta de dimarts era la d'iniciar converses per donar l'alcaldia a un representant d'una força "que no representi una ruptura amb el règim constitucional", "no té cap sentit que dimecres propugni un govern amb la força que sí que està per acabar amb el règim actual".

Aguirre ha explicat al seu compte personal de Facebook que el que ahir va exposar, després de reunir-se amb la líder municipal de Ciutadans, Begoña Villacís, i comentar el programa de Podem, és que seria impossible qualsevol altra opció. "Només si Podem renunciés a totes les seves propostes absurdes aleshores sí que es podria arribar fins i tot a un govern municipal de concentració", ha detallat.

"Les meves paraules, influïdes per la conversa que acabava de tenir amb Villacís, amb la qual havia comentat el programa de Podem, significaven un desideràtum impossible", ha especificat la presidenta del PP madrileny.

Esperanza Aguirre ha reiterat que el seu posicionament "segueix sent el mateix" que va expressar "amb nitidesa" a la roda de premsa de dimarts", en què va deixar "ben clara" la seva "disposició a no ser un obstacle per a la possible investidura del senyor Carmona com a alcalde de Madrid".

"Tothom sap que jo, amb els meus defectes i les meves possibles virtuts, tinc el costum de parlar clar. I ahir no vaig parlar clar, de manera que comprenc que les meves declaracions hagin donat lloc a malentesos i a confusions entre els que estan d'acord amb la meva proposta de dimarts i entre els que hi estan en contra ", ha declarat.

stats