Política 28/04/2015

La candidata més excèntrica del PP: independentista, afí a la CUP i corrosiva amb Camacho

La número 6 a la llista dels populars per Sant Cugat, Maria Àngels Quadras, explica en una conversa amb 'TOT Sant Cugat' el seu suport al procés sobiranista i afirma que la líder del partit "és com un disc ratllat" que "diu el que li manen"

Ara
2 min
Captura de pantalla de l'article al 'TOT Sant Cugat'

BarcelonaDeclaracions sorprenents les que ha fet Maria Àngels Quadras, número sis de la llista electoral del PP a Sant Cugat, en una conversa publicada pel 'TOT Sant Cugat'. La candidata dels populars –que es presenta com a independent–, es mostra partidària a la independència de Catalunya, afí a la CUP i no té miraments a l'hora de criticar durament la líder del PP, Alícia Sánchez-Camacho.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El PP ha de garantir el dret a decidir i que no vinguin amb 'cuentos' de si és legal o no. Després ja veurem si surt sí o no”, diu Quadras al mitjà local, i afegeix: "Estic a favor de la independència de Catalunya sempre que s'expliqui bé, perquè hi ha molta gent que va d'independentista i no ha llegit l'Estatut d'Autonomia ni del 1979 ni del 2006”. En aquest sentit, assegura que la CUP és el partit amb qui més s'identifica, però matisa: "No hi vaig perquè no m'hi volen. Bé, ara tampoc hi vull anar perquè ho fan malament".

I encara és més contundent en expressar la seva opinió sobre la líder dels populars a Catalunya: "Alícia Sánchez Camacho és un com disc ratllat, diu el que li manen. Si ocupés el lloc de l'Alícia Sánchez Camacho, segur que seria més original. Jo faré que el PP giri cap a l'esquerra".

"He acceptat anar a la llista electoral perquè jo crec en les persones i el PP de Jordi Carreras és una dreta moderada", conclou, tot i admetre que potser l'acaben expulsant per la seva defensa de Catalunya, la llengua catalana i el respecte als immigrants.

D'ERC a CiU i, finalment, al PP

Quadras també afirma al 'TOT Sant Cugat' que va ser membre del Consell Nacional d'ERC i que Heribert Barrera la va fer fora del partit per haver muntat un recital flamenc a la Floresta, i que va demanar a l'actual alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa (CiU) anar a la seva llista i que li va dir que no perquè "era massa gran".

stats