Política 27/02/2019

La Falange i Democracia Nacional es colen al Parlament Europeu malgrat el veto de l'Eurocambra

Les formacions ultres han celebrat un debat amb l'eurodiputat Udo Voight

Ara
1 min

BarcelonaLa Falange i Democracia Nacional s'han colat aquest dimarts al Parlament Europeu malgrat que el president de l'Eurocambra, Antonio Tajani, els hagués prohibit fer-hi una conferència per "motius de seguretat", com ja va esgrimir arran de la conferència sobre el judici al Procés en què havien de participar Carles Puigdemont i Quim Torra. Els representants de la Falange, Democracia Nacional i Alternativa Española, acompanyats de l'eurodiputat ultradretà Udo Voight, s'han saltat la prohibició i han organitzat un debat en un dels platós de vídeo del Parlament. La coalició ADÑ, sota la qual es presenten a les eleccions europees, ha difós les imatges a les xarxes.

Qualsevol persona que vulgui entrar al Parlament Europeu ho pot fer si s'acredita com a acompanyant d'un eurodiputat i, a l'hora d'organitzar un debat, només cal reservar un estudi amb el nom de l'eurodiputat en qüestió.

Després del debat, la coalició s'ha acostat a la Casa de la República per demanar l'extradició de Puigdemont. A les pancartes s'hi podien llegir missatges com ara "Puigdemont a la presó" i "Brussel·les protegeix delinqüents".

stats