Política 14/11/2015

Felip Puig, a la CUP: "No pot ser que els que tenen 10 diputats marquin la política econòmica"

Efe
1 min
APROFITAR OPORTUNITATS  El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, va esperonar les empreses que encara no s’han internacionalitzat a iniciar l’aventura exportadora, però en mercats que registrin un creixement més elevat que els països europeus.

BarcelonaEl conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat en funcions, Felip Puig, considera que la CUP ha d'entendre que "no pot ser que els que tenen 10 diputats marquin la política econòmica del Govern". El també dirigent de CDC ha afirmat a la Cope que les minories "han d'entendre que els que marquen la pauta són les majories" i, encara que no desitja noves eleccions, creu que "el que no es pugui arreglar entre la setmana que ve i la següent" serà difícil de desencallar més tard. "Crec que encara hi ha joc per trobar un punt d'equilibri" amb la CUP, ha assegurat, tot i que ha avisat que no veu cap altra opció que Mas repetint com a president.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així mateix, Puig ha reiterat que el procés no perjudica les inversions a Catalunya i ha avançat que les properes setmanes hi haurà "notícies" d'una important inversió d'una "gran multinacional", i ha apostat per seguir endavant amb el projecte turístic i BCN World –un dels projectes que la CUP vol aturar.

stats