Política 04/08/2014

Felip Puig es desvincula dels negocis del primogènit de Pujol

El conseller assegura que tots els processos d'adjudicació d'obres públiques sota el seu mandat van ser "impecables"

Efe
1 min

BarcelonaEl conseller d'Empresa i Ocupació i membre de la direcció de CDC, Felip Puig, ha negat aquest dilluns qualsevol relació amb els negocis de Jordi Pujol Ferrusola, primogènit de l'expresident Jordi Pujol, i ha defensat la legalitat dels processos d'adjudicació en els quals ha intervingut durant el seu pas pels diferents departaments de la Generalitat. En una entrevista al canal 3/24, Puig ha qualificat d'"especulacions" les informacions aparegudes arran d'uns fragments d'un recent informe policial en què se'l vincula a negocis de Jordi Pujol Ferrusola, ara investigat per la justícia.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Si hi ha algunes proves, ja les anirem veient [...]. Tots els processos d'adjudicació [d'obres i contractes públics] han estat impecables", ha subratllat el conseller. Puig, que va ser secretari general adjunt de CDC del 2007 al 2011 i ha estat conseller d'Obres Públiques i Interior, entre altres carteres, en anteriors governs de CiU, ha negat també qualsevol vinculació del seu germà Jordi en els negocis de Jordi Pujol Ferrusola. Ha admès que el seu germà va compartir despatx amb Jordi Pujol Ferrusola durant anys i que fins i tot van col·laborar en "algun negoci" o en "alguna operació immobiliària", però "no em consta que tingui res a veure amb el que està sortint als mitjans de comunicació".

D'altra banda, en una entrevista que publica 'El Periódico de Catalunya' l'examant de Jordi Pujol Ferrusola Victòria Álvarez, assegura que el fill de l'expresident català considerava que Felip Puig era "el seu únic amic" i que aquest era "la seva persona de contacte en CDC", a més del seu germà Oriol Pujol. El conseller ha admès aquesta amistat, però ha deixat clar que "en cap cas ha tingut cap implicació amb les meves responsabilitats, ni jo amb cap negoci seu".

stats