Política 23/06/2015

Fernández Díaz, a Pedro Sánchez: "La bandera cal servir-la tots els dies"

El ministre assegura que si el líder del PSOE l'exhibeix ara és perquè no té "la consciència tranquil·la"

Europa Press
1 min
Jorge Fernández Díaz

MadridEl ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha valorat el gest del líder del PSOE, Pedro Sánchez, d'exhibir la bandera d'Espanya en el seu míting de dissabte passat i ha opinat que "la bandera cal servir-la tots els dies, i no servir-se'n".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"No es pot estar a missa i repicant", ha opinat el ministre en declaracions als periodistes després de ser preguntat per aquesta qüestió al mateix temps que ha recordat els pactes del PSC a municipis com Badalona, on els socialistes s'han aliat amb la CUP, "un partit d'extrema esquerra i independentista que ha retirat la bandera d'Espanya de l'Ajuntament i ha posat l'estelada".

Segons la seva opinió, el PSOE "hauria de reflexionar per què s'ha generat aquesta polèmica". "M'atreviria a dir que és perquè la bandera encarna uns valors i un d'ells és el de la unitat d'Espanya i cal servir aquests valors i no servir-se'n, és a dir, servir la bandera i no servir-se'n", ha insistit. "Cal fer-ho tots els dies i si ho fa ara [Pedro Sánchez] és perquè no té la consciència tranquil·la", ha tancat.

stats