Política 10/09/2014

Marta Ferrusola es disculpa per increpar un periodista: “Em vaig posar nerviosa”

L'esposa de l'expresident ha demanat als informadors que transmetin les disculpes al company: "Diguin-li que em perdoni"

Agències
1 min
Marta Ferrusola, sortint del seu domicili a Barcelona / EFE

BarcelonaMarta Ferrusola, esposa de l'expresident Jordi Pujol, ha demanat aquest dimecres disculpes per haver enviat "a la merda" fa uns dies un periodista que la va seguir quan sortia del seu domicili a Barcelona. En sortir de casa seva, Ferrusola s'ha aturat davant el grup de periodistes de mitjans de comunicació de Madrid que des de fa dies fan guàrdia a l'entrada de l'edifici on viu la família i els ha demanat que transmetin les seves disculpes a l'informador al qual va increpar, un periodista de la Sexta, i que avui no hi era present: "Diguin-li que em perdoni".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ferrusola ha demanat disculpes en català al grup de periodistes en sortir de casa. Més tard, quan ha tornat, s'ha tornat a adreçar als redactors i ha reiterat les disculpes, aquest cop en castellà (minut 1.13). L'esposa de Pujol ha afirmat que es va posar "molt nerviosa" per la presència de periodistes a la porta del seu domicili a Barcelona i que, en aquest cas concret, l'informador es va comportar de forma "agosarada" ja que va ficar el cap dins del seu vehicle.

stats