Política 17/08/2011

Com es finança Plataforma per Catalunya?

El partit d'Anglada es manté per donacions, impagaments i irregularitats, i el seu líder té el control absolut de l'economia de la formació

Redacció
1 min
El cost de les campanyes L'extrema dreta es va fer visible per primer cop a tot Catalunya en la campanya de les catalanes del 2010. Segons la mateixa PxC, el cost total va ser de 200.000 euros, una part dels quals va ser avançada per formacions com la Lliga Nord italiana.

BarcelonaLes finances de Plataforma per Catalunya són el secret més ben guardat de Josep Anglada. Tots els recursos econòmics passen per ell. Des del pressupost electoral fins a les quotes dels afiliats, les aportacions dels regidors i les donacions individuals, com aquest dimecres recull l'edició impresa de l'ARA.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Antics secretaris generals de la formació xenòfoba, així com dissidents que hi han ocupat càrrecs de responsabilitat, coincideixen a assenyalar que el control d'Anglada és total. I ell no se n'amaga. Sobre l'ajut extern que rep de grups ultradretans europeus, afirma: "Sóc l'únic que té els contactes, per tant tot el que es pugui escriure és mentida".

Podeu llegir la resta del reportatge a l'ARA PREMIUM.

stats