Política 20/10/2015

La Fiscalia exculpa Jordi Cañas, exdiputat de Ciutadans, d'haver comès frau fiscal

Efe
1 min
“TORNARÉ”
 El dirigent de C’s Jordi Cañas nega haver comès cap delicte  i deixa clar que la seva intenció és tornar a les institucions un cop s’aclareixi el cas.

BarcelonaLa Fiscalia ha demanat aquest dimarts el sobreseïment de l'acusació contra Jordi Cañas, exdiputat de Ciutadans, que havia estat encausat per un presumpte delicte contra la Hisenda pública, en considerar que "no està acreditada la seva intervenció en els fets delictius". Cañas va ser imputat pel jutjat d'instrucció número 19 de Barcelona per l'emissió d'una factura amb la qual presumptament la seva empresa havia permès defraudar 429.203 euros a un entramat societari dirigit pel seu excunyat i que corresponia a serveis d'assessorament immobiliari, encara que sense aportar el contracte que els acredita.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot i que inicialment la Fiscalia va sostenir que la immobiliària administrada per Cañas va emetre el 2005 la factura a la societat del seu excunyat Inma&Marc Habitatges S.L. per uns serveis inexistents, en el seu escrit d'acusació el fiscal estima ara que "ha quedat clarament acreditat" que aquesta factura "no va contribuir en cap cas" amb l'evasió fiscal perpetrada.

stats