ELECCIONS AUTONÒMIQUES
Política 02/03/2011

Camps preveu que el PP guanyi a tot el País Valencià perquè és "el partit del poble"

El dirigent conservador ha assegurat que defensarà un millor finançament, la connexió TGV entre Madrid i totes les capitals valencianes i "l'aigua per a tothom"

Acn
2 min
El president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, amb l'alcaldessa de València, Rita Barberá, i el secretari general del PP valencià, Antonio Clemente

ValènciaEl president valencià, Francisco Camps, s'ha mostrat convençut aquest dimarts en el primer acte de precampanya electoral que el PP "es troba en disposició de guanyar la pràctica totalitat dels municipis, les tres diputacions i la Generalitat Valenciana perquè és el partit del poble". Camps ha proclamat oficialment els 61 candidats dels municipis de més de 20.000 habitants en un acte sense cap representant del PP estatal. El líder popular valencià ha defensat la seva gestió i l'aval del seu partit per fer Rajoy president espanyol el 2012. Camps ha criticat l'oposició i ha dit que defensarà un millor finançament, la connexió TGV entre Madrid i totes les capitals valencianes i "l'aigua per a tothom".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Davant uns 2.500 militants, Camps ha donat el tret de sortida a la precampanya popular al País Valencià acompanyat en la foto de família dels candidats municipals del PP de cares conegudes com el presidents de les diputacions de Castelló, Alacant i València, Carlos Fabra, José Joaquín Ripoll i Alfonso Rus, respectivament, així com la portaveu del seu govern, Paula Sánchez de León.

Amb el lema de fons "Hui més que mai", el president valencià ha posat al costat dels 61 candidats dels municipis de més de 20.000 habitants, en unes candidatures en les quals repeteixen molts noms.

Ja en el seu discurs, Camps ha assegurat que el PP valencià guanyarà les eleccions per cinc motius: "La gent prefereix el PP, la militància cada dia està més forta, la gestió és l'aval dels populars, l'oposició és la pitjor de la història i el 22 de maig les autonòmiques i municipals són especials perquè tots anirem a dir 'adéu Zapatero, hola Rajoy'", ha dit. "La gent ens vol perquè cada un en la seua responsabilitat hem aconseguit que el PP siga el partit de la gent, del poble, de la Comunitat, a la qual ha donat estima cada dia", ha assegurat Camps.

El president valencià ha avançat que el PP reivindicarà un millor finançament, la connexió TGV amb Madrid per a les tres capitals valencianes i "l'aigua per a tothom", en referència al transvasament de l'Ebre, ja que "som conscients del valor de cada gota d'aigua, que produeix benefici i treball, només falta el tub d'aigua per tal que la que es llança al mar regui els nostres camps i seguim donant prosperitat a tota Espanya".

Camps també ha dit que el seu partit "seguirà defensant les nostres senyes d'identitat com a poble" i que treballarà amb austeritat i lleialtat "a les nostres províncies, a la nostra comunitat i a Espanya, perquè els nostres compatriotes saben que com més creix aquesta Comunitat, més creix Espanya i com més s'aposta per la Comunitat, més prosperitat hi ha per a Espanya perquè aquesta terra és clau per al futur del nostre país".

stats