CONSELL EXECUTIU
Política 14/06/2011

Homs deplora "l'espectacle" de PP i PSOE per no posar-se d'acord en la renovació del TC

El Govern se sent "estafat" perquè l'Estat li "dóna lliçons" de què és constitucional o no i després no compleix amb la Constitució. El portaveu assegura que la manifestació del 10-J la va provocar la sentència i el "filibusterisme" de socialistes i populars

M. Colomer / S. González
1 min

BarcelonaEl portaveu del Govern, Francesc Homs, ha afirmat que l'executiu català se sent “estafat” davant “l'espectacle” de PP i PSOE, que no són capaços de posar-se d'acord per renovar els membres del Tribunal Constitucional. “No es cansen de donar-nos lliçons de què és constitucional i què no en tot allò que afecta Catalunya però a l'hora de fer allò que la Constitució estableix tots xiulen per interessos partidaris”, ha etzibat el portaveu.

Homs ha assegurat que allò que va provocar que més d'un milió de persones sortissin al carrer a la manifestació del 10-J va ser la sentència del TC i l'actitud de “filibusterisme” dels socialistes i populars, i no només els recursos. En aquest sentit, el portaveu ha recordat que el Defensor del Poble, que també va presentar un recurs contra l'Estatut, “té carnet del PSOE”.

stats