Política 12/02/2015

La Fundació Catalunya-Estat premia Antoni Bassas

L'entitat celebra la IV edició de lliurament d'insígnies, a les persones i entitats de rellevància, en la tasca dedicada a Catalunya

Ara
1 min
Antoni Bassas al seu despatx a primera hora. XAVIER BERTRAL

BarcelonaLa Fundació Catalunya-Estat premia enguany el periodista Antoni Bassas en la IV edició de lliurament d'insígnies, a les persones i entitats de rellevància, en la tasca dedicada a Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquest reconeixement s'escenificarà avui dijous a l'Ateneu Barcelonès, a tres quarts de vuit del vespre a la Sala Oriol Bohigas. La Fundació Catalunya-Estat també lliurarà insígnies a professionals de diferents àmbits de l'escenari català: els periodistes Jaume Barberà i Jordi Basté; l'actriu Montserrat Carulla; l'advocat Josep Cruanyes; el president de Catalunya Acció, Santiago Espot; l'empresari Víctor Grifols; el músic Jordi Savall; l'advocat i escriptor Quim Torra, i l'abat de Montserrat, Josep Maria Soler.

Aquesta fundació és una entitat privada del sobiranisme civil dedicada a l'"anàlisi, l'estudi, el treball i la consciènciació" per a l'assoliment d'un estat per Catalunya.

stats