Política 04/11/2012

La fundació d'Aznar presenta aquest dilluns un informe sobre el "mite" de l'espoli fiscal a Catalunya

En un acte a Barcelona, la FAES presentarà un document que recopila, segons avança la seva pàgina web, una sèrie d'arguments que "qüestionen les propostes nacionalistes per alterar el sistema de finançament català"

Ara
1 min
José María Aznar i Mariano Rajoy, en l'acte de la FAES en què s'ha lliurat un premi a Vargas Llosa / EFE

BarcelonaLa Fundación de Análisis y Estudios Sociales (FAES), que presideix José María Aznar, presentarà aquest dilluns a Barcelona un informe sobre el "mite" de l'espoli fiscal a Catalunya. El document, segons avança la pàgina web de la fundació, recopila una sèrie d'arguments que "qüestionen les propostes nacionalistes per alterar el sistema de finançament català".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El document ha sigut elaborat pel diputat del PP Gabriel Elorriaga, el catedràtic d'hisenda pública Juan José Rubio, el professor Santiago Álvarez, l'analista del Consell Superior d'Investigacions Científiques Ángel de la Fuente i el director del Centre d'Estudis d'Economia de la Universitat Rei Juan Carlos, Pascual Fernández.

Segons la FAES, l'informe aporta raons per al debat sobre "el dogma en què el nacionalisme català pretén sostenir el presumpte maltractament fiscal que pateixen els catalans en l'actual model d'estat", i analitza els motius que porten a les reivindicacions del govern de la Generalitat.

Faes

stats