Política09/11/2012

Garcia Albiol: "Mas es preocupa perquè els immigrants aprenguin català i no perquè es comportin"

L'alcalde de Badalona manté el seu discurs unidireccional sobre la immigració i demana expulsions en un acte de campanya a Lleida

L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha acusat el president de la Generalitat, Artur Mas, d'haver-se preocupat perquè la immigració aprengués "només" català enlloc de centrar més els seus esforços per retornar al seu país aquells immigrants "que no es comporten i creen problemes a la resta de població". En un acte a Lleida de suport a la cap de llista del Partit Popular català per aquesta circumscripció, Dolors López, García Albiol ha defensat que els immigrants "han d'aprendre català, castellà però sobretot a comportar-se i a conviure amb les normes que hi ha".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

García Albiol s'ha referit des del barri de Cappont de Lleida al "problema" de la immigració "que preocupa a molts municipis del país". En aquest sentit, ha acusat Mas de no haver fet res per la integració dels immigrants

Cargando
No hay anuncios

Eleccions "innecessàries"

García Albiol, que ocupa en penúltim lloc a la llista del PP per Barcelona, també ha qualificat "d'innecessàries" les eleccions del 25-N ja que, segons el popular, "distreuen d'allò que és realment important", sortir de la crisi i la creació de llocs d'ocupació perquè "això és l'important i no si Catalunya ha de sortir o no d'Espanya". Així, ha insistit en què "l'única possibilitat que tenim de sortir ràpids i forts de la crisi és seguir tots units" i, per això, "en aquestes eleccions ens juguem evitar aquella que ens volen obligar a decidir si hem de ser només catalans o si podem seguir sent amb normalitat i naturalitat espanyols".

Cargando
No hay anuncios

Altrament, també ha demanat a Mas "que intenti evitar que els catalans fem riure" referint-se a la visita que fa uns dies va fer a Brussel·les on "es va posar en evidència i els seus arguments van quedar desmuntats" perquè per l'alcalde de Badalona "aquesta aventura no porta enlloc, dóna falses expectatives i l'únic que fa és defugir dels debats sobre les retallades socials i serveis públics".