Política11/01/2013

Gay de Montellà, sobre la declaració de sobirania CiU-ERC: "El que és prioritari és el pacte fiscal"

El president de Foment del Treball es desmarca, en declaracions a Catalunya Ràdio, del text de nacionalistes i republicans i fa una crida a restablir el diàleg entre els governs espanyol i català

Ara

BarcelonaEl president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, s'ha desmarcat aquest divendres de la declaració de sobirania acordada entre CiU i ERC i ha volgut remarcar, en declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio', que "el que és prioritari és el pacte fiscal". "Millorar les balances fiscals i el finançament de la Generalitat", ha subratllat.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Gay de Montellà, que ha emmarcat el text de nacionalistes i republicans com "un posicionament al Parlament català, sobre el qual en som molt respectuosos", ha fet una crida a restablir el diàleg entre els governs espanyol i català. "El camí no és trencat", ha dit el president de la patronal catalana, que ha dit que "tots plegats hem de fer un esforç de diàleg i enteniment", i ha assegurat que el paper del empresaris catalans és "fer de pont entre les dues administracions".