Política 08/10/2019

Girauta qualifica els socialistes catalans de "llepaculs servidors barrejats amb lladres 'pijos', traïdors, acomplexats i immorals"

Rivera no comparteix els insults i Cunillera qualifica el diputat de Ciutadans de despitós: "És algú que va voler ser del PSC però no li va anar bé"

Ara
1 min
Ciutadans: "Què ha pactat Sánchez amb els separatistes?"

BarcelonaContinua la picabaralla entre Ciutadans i el PSC després de la moció de censura al Parlament. El diputat de Cs al Congrés Juan Carlos Girauta ha elevat el to i ha insultat els socialistes catalans a través de Twitter qualificant-los de "llepaculs servidors barrejats amb lladres 'pijos'". "Traïdors, acomplexats, immorals i nacionalistes dedicats a servir a Pujol el cap de l'àrea metropolitana", ha afegit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, l'ha qualificat de despitós, en una entrevista a Ràdio 4, tot i que creu que no mereix resposta i que és ofensiu. "És algú que va voler ser del PSC, però no li va anar bé. Una persona amb una relació sana amb el partit hauria d’haver pogut dir això sense insultar", ha afegit Cunillera, que relaciona l'actitud despectiva del diputat amb una polarització de la societat.

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, no comparteix els insults de Girauta contra el PSC, ha assegurat en una entrevista a Onda Cero, però ha acusat el líder del PSC, Miquel Iceta, d’haver-se posicionat al costat d’un president que “aplaudeix la violència”. Rivera ha assegurat que està convençut que hi ha “molts socialistes” que preferien estar “del costat de Ciutadans que del costat de Torra" i, per aquest motiu, ha reclamat al PSOE que “rectifiqui” i s’avingui a un “gran acord nacional” després de les eleccions del 10-N.

stats